alnyomat

Szolgáltatásaink

Scratching kezelések


 • Scratching fajtái

  • 30 perces egész test Scratch Terápia
  • 45 perces egész test Scratch Terápia
  • 30 perces Fej-Kar-Hát Scratch Terápia

 • Scratching rendezvényeken

  Külső helyszínen tartott rendezvényekre is meg lehet rendelni szolgáltatásunkat (pl. leánybúcsú). Igazán különleges ajándék lehet az érkező vendégek számára.

Kezelések időtartama és árak
30 Perc

30 perces
egész test Scratch Terápia
17 000 Ft

45 Perc

45 perces
egész test Scratch Terápia
22 500 Ft

30 Perc

30 perces
Fej-Kar-Hát Scratch Terápia
14 000 Ft

alnyomat

Scratch terápia és Érintés pszichológia


 • Scratch terápia

  „Nyugtató, lágy érintésed biztonságot és szeretet ad”

  Még mielőtt megtanulnánk kimondani első szavainkat egy nyelvet már tökéletesen beszélünk – az érintését. Taktilis, azaz tapintási ingerekkel ugyanis már a magzati korban is találkozunk: az édesanya szívverésének rezgéseit ekkor a babát körülvevő magzatvíz közvetíti. Nem véletlen, hogy az érintés a későbbiekben is óriási szerepet játszik szülő és gyermek kapcsolatában és felnőtt éveinkben.

  Az első várandósság alatti pocaksimogatástól kezdve az ölelésekig, cirógatásokig, az érintés azt üzeni: itt vagyok, biztonságban vagy, vigyázok rád.

  Gyermek majd felnőtt éveinkben is ezért lesz fontos az érintés, és ezért tapasztaljuk az érintésnek a hiányát is, mert fogantatásunktól kezdve alap érzeteink, szükségleteink közé tartozik.

  Érintés hatására oxitocin hormont termelünk.

  Az oxitocin a hipotalamuszból érkező hormon, amelyet boldogság hormonnak is neveznek. Szeretethormonként tartják számon olyan hatásai miatt, mint a társas kapcsolatok kialakítása, a párválasztás, a stressz csökkentése, a nyugtató hatása, és az anyaság érzésének kialakulása miatt.

 • Érintés pszichológia

  A touch psychology vezetett struktúrált interaktív beszélgetésen alapuló folyamat. A 1,5 órás konzultáció az értő figyelem, kérdezéstechnika, asszertivitás, EMK, önismeret, önfejlesztés, egyéni és társas öröm, átkeretezés témák mentén haladunk.

 • Scratch terápia és Érintés pszichológia a Z generációnak

  Fontos küldetésünk a családok, de különös a gyermekek, fiatalok lelki, mentális egészségének megóvása, ami még soha sem volt annyira fontos, mint napjainkban. Akkor, amikor a szomszédos országokban élet-halál háború dúl, a nemzetközi és hazai gazdasági nehézségek terhelik a családokat, a COVID időszak miatti számos egészségügyi és mentális probléma, az interneten egyre erősödő bántalmazás, társadalmi értékválság és bizonytalanság. Mindez nagy mértékben súlyosbítja a gyermekek mentálhigiénés állapotát. A gyerekek, fiatalok egész generációjának jövőjét is befolyásolhatja az, ami az elmúlt időszakban velük történt, történik. Ennek érdekében szükség van olyan programokra, megoldásokra, amelyek a fiatalok mentális egészségét segítik és támogatják és védelmezi Őke, ezért tartunk egyéni és csoportos konzultációkat.

 • Scratch terápia és Érintés pszichológia a párkapcsolatért

  Az ember társas lény, szükségünk van a másikra, párra, akármennyire is a jelenlegi világ nem ezt sugallja, nem erre visz minket. Pedig a cél ez lenne. Békében élni a másikkal, elfogadni őt, feltétel nélkül, önmagáért szeretni, és szeretve lenni, ahogy van, ahogy vagyunk. Fogyasztói társadalmunk arról szól, ha valami elromlik, cseréld le, ha jön egy szebb, modernebb, dobd ki a régit. Így ez a nézet a párkapcsolatokra is érvényes lehet. A konzultáció abban tud segíteni, hogy ha valaki nem a könnyű utat akarja választani, hogy elhajítja, hanem, hogy megjavítana’, élhetőbbé’, minőségívé szeretné tenni a kapcsolatát, vállalva ezzel egy gyönyörű önismerti munkát, önismereti munka kezdetét.

 • Scratch terápia és Érintés pszichológia a sikerért, helyes életmódért

  Testi betegségeink intő jelek, melyek arról árulkodnak, hogy lelkünkben megszűnt a harmónia. Az egészség nem csupán a fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi- lelki-szellemi egységként, „egészként”, harmonikusan funkcionálunk.

  Betegség vagy helytelen életmód pedig akkor következik be, ha ez az egyensúly felborul. A betegség nagy része a lélekből, vagy szellemből fakad. A fizikai testben csak a tünetek találhatók. Ha egy negatív érzelem kibillent minket az egyensúlyunkból, és ez az állapot tartósan fennáll, akkor a szervezetet átjáró energiák nem tudnak megfelelően áramlani. Elakadások, blokkok keletkeznek, amelyek szintjén az egyes szervekben, kezdetben kisebb funkció zavarok, később egyértelműen kimutatható betegségtünetek jelentkeznek.

  A betegség tünetek figyelmeztetnek arra, hogy változtatnunk kell életmódot vagy éppen fel fogást. Ezekre az intő jelekre, mint szimbólumokra tekintünk, könnyen megérthetjük lelkünkben rejlő, sokszor elnyomott problémákat. Ahogy a tudat képes megbetegíteni a testet, ugyanúgy meg is tudja gyógyítani, ha megengedjük neki.

 • Scratch terápia és Érintés pszichológia a gyászfeldolgozásért, elengedésért

  A gyász, a veszteség, az életünk természetes velejárója. Ahogy megszületünk, úgy meg is halunk. Az, hogy ki, mikor távozik, az mindenkinek más. Veszteségek is érnek minket, ahogy szokták mondani, nem egy habostorta az élet,ez is a mindennapjainkat része. Az a nem mindegy, hogy ezek fel vannak-e dolgozva, fejlődünk-e ezek által, vagy megreked, ami lebetegitheti a lelket, majd testi tüneteket is produkálhat. A konzultáció ebben tud segíteni, hogy sikerüljön ezeket, a körülményekhez képest, megfelelően áthidalni, és tovább tudjunk lépni, akár megfejlődve ezeket a problémákat, egészséges lélekben, testben.

alnyomat

Műköröm készítés


 • Manikűr: 7 000 Ft
 • Manikűr géllakkal: 11 000 Ft
 • Manikűr géllakkal-francia: 11 500 Ft
 • Géllakk eltávolítás manikűrrel: 9 000 Ft
 • Zselés körömépítés (S,M): 15 500 Ft
 • Zselés töltés (S,M): 14 500 Ft
 • Zselés körömépítés (L): 16 000 Ft
 • Zselés töltés (L): 15 000 Ft
 • Férfi manikűr: 7 500 Ft